Skip to content

Megbízhatóság és Szakértelem

Mosodánk korszerű gépparkkal van felszerelve, amit folyamatosan fejlesztünk. Jó minőségű tisztítószerekkel és szakképzett munkatársakkal dolgozunk. Ügyfeleink teljes körű kiszolgálása érdekében rugalmas szállítási feltételekkel állunk rendelkezésükre, ami a hét minden napján történő kiszállítást is lehetővé tesz.

A professzionális munkavégzés mellett elsődleges fontosságú számunkra a hosszú távú együttműködés, megbízónk elégedettsége és a piaci követelményeknek megfelelő fejlesztés. Ennek érdekében folyamatosan újítjuk és bővítjük eszköz- és gépparkunkat is. Üzemünk jelenleg napi 8 tonna szennyes textília feldolgozására képes.

A Közép – Dunántúli Mosodák Kft. olyan szakképzett emberekből tevődik össze, akik különböző mosodai cégeknél kellő tapasztalatot szereztek ahhoz, hogy egy új irányvonalat képviselve olyan mosodát indítsanak útjára, ahol a partnerek elégedettsége és kiszolgálása az elsődleges szempont.

Telephelyünk Gyarmat községben a 83. sz. főúton található. Az üzem telepítésénél cégünk figyelembe vette a pár kilométerre található Ml -és autópályát, ahonnan közel egy óra alatt Budapest, vagy akár Bécs is elérhető távolságban van, de ugyanennyi távolságra vannak a Dunántúlon fekvő híres termálvizes paradicsomok, nem beszélve a Balatonról is.

Közép-Dunántúli Mosodák Kft.

Tapasztalat
Mosási kapacitás
Rendelkezésre állás / hét
  •  A szállodaiparban presztízskérdés a textília higiéniája, s emellett az egyik legfontosabb szempont annak élettartama. Nagy teljesítményű piperemosógépeink magas hatásfokkal, károsodás nélkül tisztítják a síktextíliát és a frottírt egyaránt. A tökéletes vízlágyító rendszer lehetővé teszi, hogy a textília minimális tisztítószer adagolásával foltmentes és baktériummentes legyen. Ezzel a technológiával a legkényesebb anyagok is kíméletesen, de tökéletesen tisztulnak. A munkafolyamatok szigorú elkülönítésével garantáljuk, hogy a szállodák textíliái nem keverednek össze egymással. A szennyes ruha átvétele, leszámolása elkülönítve történik partnerenként. A textília osztályozását fajta és szennyezettség szerint végezzük. A rozsda- illetve sorjamentes raktározó és szállítókocsik megóvják a textíliát a szálhibáktól.