Skip to content

Egészségügyi textíliák tisztítása

Begyűjtjük  – Kitisztítjuk – Leszállítjuk

Magánklinikák, szociális intézmények, idősek otthonának mosodája 

Modern géppark

Modern géppark

Szolgáltatásunk minőségét, hatékonyságát modern eszközparkunk garantálja

Textilbarát technológia

Textilbarát technológia

Modern aszközeinknek és a Diversy kft. által biztosított, minőségi fertőtlenítő szereknek köszönhetően

Egészségügyi textíliák tisztítása

Egészségügyi textíliák tisztítása

Törölközők, huzatok, lepedők, munkaruhák… tisztítása

Környezetbarát mosoda

Környezetbarát mosoda

Cégünk odafigyel a környezetbarát eljárások, mosószerek alkalmazására

Nyitott, korrekt hozzáállás, kedvező árak

Nyitott, korrekt hozzáállás, kedvező árak

Nyitott, közvetlen kommunikáció. Célunk a hosszútávú partnerkapcsolat kiépítése

Gyors, rugalmas szállítás

Gyors, rugalmas szállítás

A makulátlan textíliákat 24-48 órán belül visszaszállítjuk

Magánklinikák, szociális intézmények, idős otthonok mosodája

Magánklinikák, szociális intézmények textíliáinak a tisztításakor kiemelt figyelmet fordítunk a mosási folyamatokra, mivel tisztában vagyunk azzal, hogy a textíliák felhasználói, viselői akár kifejezetten érzékeny egészségügyi állapotban lehetnek.

A szennyesek mosása során folyamatos minőség-ellenőrzés történik, a minél alaposabb munka érdekében. Továbbá mindent megteszünk annak érdekében, hogy hozzájárulhassunk a bentfekvők, bentlakók komfortérezeténk javításához.

Ügyfeleink számára a szennyesek begyűjtésére, valamint a tiszta anyag kiszállítása során saját gyűjtő kosarakat biztosítunk, ezzel is megkönnyítve a textíliák minél hatékonyabb kezelését. Telephelyünk és ügyfeleink címe közötti szállítás saját teherautónkkal történik.

Modern tisztítóberendezéseinknek köszönhetően a begyűjtött anyagokat professzionális körülmények között tisztítjuk, kezeljük. 

Rugalmas szállítási időpontokat vállalunk. Általában 24-48 órás határidővel dolgozunk a hét minden napján.

Van már mosoda partnere?

Természetesen megértjük, ha már rendelkezik bejáratott mosodai partnerrel. Biztosak vagyunk benne, hogy megfelelően ellátja a vállalt szolgáltatást.

Ettől függetlenül bátran  javasoljuk, hogy kérjen tőlünk egy ajánlatot. Csupán néhány percet vesz igénybe ajánlatkérő adatlapunk kitöltése és könnyen lehet, hogy MEGLEPETÉST fogunk okozni!

Az adatlap kitöltése után kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot, aki készséggel tájékoztatást ad szolgáltatásainkról.

Így dolgozunk

  1. Szennyes textíliák átvétele

A munkafolyamatok szigorú elkülönítésével garantáljuk, hogy a szállodák textíliái nem keverednek össze egymással. A szennyes ruha átvétele, leszámolása elkülönítve történik partnerenként. A textília osztályozását fajta és szennyezettség szerint végezzük. A rozsda- illetve sorjamentes raktározó és szállítókocsik megóvják a textíliát a szálhibáktól.

2. Mosás

A szortírozást követően a szennyezettségnek megfelelő programon történik a textília mosása. A mosáshoz szükséges különböző adalékszereket automata berendezések adagolják a mosógépeinkbe. A mosási munkafolyamatokat 4 darab 180 kg-os és 2 darab 25 kg-os piperemosógéppel végezzük.

3. Szárítás, rázás

A mosást követően a frottír textíliák a szárítógépekbe kerülnek. 4 db 50 kg-os átmenő szárítóval rendelkezünk. A sík textíliákat rázóbakokra rázzák, ezzel könnyítve a vasalást illetve az esetleges foltosán maradt textíliák kiszűrését.

4. Kalanderezés

A rázást követően a kalanderezés következik, melyet egy Kannegiesser beadagolás és hajtogatás, Effma 1200 / 3000-es, háromhengeres ipari mángorló géppel hajtjuk végre. A különleges bánásmódot igénylő síktextíliákat egy egyhengeres kalanderen dolgozzuk el kézi hajtogatás mellett.

5. Finiselés

A frottír és sík textíliák hajtogatása a partnerekkel egyeztetett méretre és formára történik. Ha nem kalanderezhető textíliák kézi vasaló állomásokra kerülnek. Ezt követi az igény szerinti kötözés vagy fóliába csomagolás, majd a konténerekbe történő lerakás.

6. Kitisztított textíliák kiszállítása

A mosási folyamat végén a kitisztított, konténerekbe elhelyezett textíliákat kiszállítjuk, majd a megfelelő adminisztráció elvégzése után átadjuk az ügyfeleink részére. A szennyes áru átvételétől számolva 48 órán belül.

Ipari mosoda Közép-Dunántúl egész területén

Szolgáltatásunk Közép-Dunántúl egész területére kiterjed.
Korszerű gépjárműparkunkkal az előre egyeztetett időintervallumokban, a megbeszélt címen begyűjtjük a szennyeseket, majd a gyarmati telephelyünkön történő tisztítás után visszaszállítjuk a tiszta textíliákat szállodája címére, vagy központi raktárába.

terkep-800x502
Technológiai partnerünk a DIVERSEY KFT.

DIVERSEY KFT.

Technológiai partnerünk a DIVERSEY KFT.
Technológiai partnerünk a DIVERSEY KFT.

DIVERSEY KFT.

Technológiai partnerünk a DIVERSEY KFT.