Skip to content

Megbízhatóság és Szakértelem

A Közép – Dunántúli Mosodák Kft. olyan szakképzett emberekből tevődik össze, akik különböző mosodai cégeknél kellő tapasztalatot szereztek ahhoz, hogy egy új irányvonalat képviselve olyan mosodát indítsanak útjára, ahol a partnerek elégedettsége és kiszolgálása az elsődleges szempont.

Telephelyünk Gyarmat községben a 83. sz. főúton található. Az üzem telepítésénél cégünk figyelembe vette a pár kilométerre található Ml -és autópályát, ahonnan közel egy óra alatt Budapest, vagy akár Bécs is elérhető távolságban van, de ugyanennyi távolságra vannak a Dunántúlon fekvő híres termálvizes paradicsomok, nem beszélve a Balatonról is.

mosodai-eszkozok-tisztitas-1-800x450

Mosodánk korszerű gépparkkal van felszerelve, amit folyamatosan fejlesztünk. Jó minőségű tisztítószerekkel és szakképzett munkatársakkal dolgozunk. Ügyfeleink teljes körű kiszolgálása érdekében rugalmas szállítási feltételekkel állunk rendelkezésükre, ami a hét minden napján történő kiszállítást is lehetővé tesz.

rolunk-800x450

A professzionális munkavégzés mellett elsődleges fontosságú számunkra a hosszú távú együttműködés, megbízónk elégedettsége és a piaci követelményeknek megfelelő fejlesztés. Ennek érdekében folyamatosan újítjuk és bővítjük eszköz- és gépparkunkat is. Üzemünk jelenleg napi 8 tonna szennyes textília feldolgozására képes.

Tapasztalat
Mosási kapacitás
Rendelkezésre állás / hét

Technológia

 A szállodaiparban presztízskérdés a textília higiéniája, s emellett az egyik legfontosabb szempont annak élettartama. Nagy teljesítményű piperemosógépeink magas hatásfokkal, károsodás nélkül tisztítják a síktextíliát és a frottírt egyaránt. A tökéletes vízlágyító rendszer lehetővé teszi, hogy a textília minimális tisztítószer adagolásával foltmentes és baktériummentes legyen. Ezzel a technológiával a legkényesebb anyagok is kíméletesen, de tökéletesen tisztulnak. A munkafolyamatok szigorú elkülönítésével garantáljuk, hogy a szállodák textíliái nem keverednek össze egymással. A szennyes ruha átvétele, leszámolása elkülönítve történik partnerenként. A textília osztályozását fajta és szennyezettség szerint végezzük. A rozsda- illetve sorjamentes raktározó és szállítókocsik megóvják a textíliát a szálhibáktól.

Géppark

A tartós, megbízható géppark napjainkban elvárható: mi is ezt vettük figyelembe a beszerzésnél. Az ipari gépek beszerzése során különös figyelmet fordítottunk a hatékonyságra és hosszú élettartamra. A számítógépes vezérlés biztosítja a legalacsonyabb energia felhasználás mellett a legjobb mosási eredményeket. Négy, egyenként 180 kg-os ipari gőzös, higiénikus piperemosógép, valamint 2 db 25 kg-os mosó – csavaró géppel rendelkezünk. Négy darab 50 kg-os ipari gőzös átmenő szárítógép áll rendelkezésünkre. Nagy mennyiségű síktextíliához háromhengeres automata beadagoló – hajtogató kalander áll rendelkezésre. A különleges bánásmódot igénylő síktextíliákat egy egyhengeres kalanderen dolgozzuk el kézi hajtogatás mellett.

Innováció

Mint minden iparágban a világon, az ipari mosodák területén is folyamatos a verseny az ügyfeleink „kegyiért.”  Ennek megfelelően célunk a csúcstechnológia és a legfejlettebb árumozgatási rendszer kidolgozása, korszerű adalékanyagok alkalmazása. Cégünk kizárólag ellenőrzött piacról származó, bevizsgált termékekkel dolgozik, betartva a mindenkori hazai és nemzetközi szabályozást, a környezettudatos tisztítási folyamatokat szemelőt tartva. Cégünknél további fejlesztések várhatóak: RFID o Öko- program. Saját víztisztító és visszaforgató rendszer kiépítése.

Munkatársak

Egy vállalkozás hiába rendelkezik a legmodernebb termelő eszközökkel, jól képzett, motivált munkatársak nélkül nem kivitelezhető a hatékony működés. Ezért cégünknél kiemelt figyelmet fordítunk munkatársaink folyamatos képzésére, különböző eszközökkel történő motiválására.

munkaruha-tisztitas-1-800x450

Partneri viszony

Fontosnak tarjuk, hogy ügyfeleinkkel partnerként, hosszútávon tudjunk együtt dolgozni. Munkánk során partnereinkkel folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, hogy igényeiket a lehető legmagasabb szinten tudjuk kiszolgálni.